avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari care nu respecta legea.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari care nu respecta legea.

Buna ziua. Un locatar din condominiul din care fac parte, a dat asociatia in judecata pentru niste nereguli, constatate de el. In prima instanta, persoana respectiva a cistigat un punct din ceace a cerut. La contestatie, urmeaza noi probe. Intrebare: Este normal sa se afiseze si sa se retina onorariu avocat, daca procesul nu este terminat. Daca presedintele asociatiei refuza sa-i semneze intrarea in asociatie (fiind proprietar), ne poate da in judecata pe noi ca asociatie sau pe presedinte?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:10, 1 Septembrie 2015
Lasati sapaturile si convingeti instanta!
Poate ca presedintele nu cunoaste legislatia, poate ca avocatul..., dar eu cred ca in judecatori trebuie sa vem incredere ca vor da un verdict corect atat timp cat exista dovezi care sa ofere suportul acestui verdict.
Acum daca sunteti in proces rezolvati-va problemele in fata judecatorului si in final partile se vor supune hotararii acestuia inclusiv cu privire la cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei asociatii de proprietari raduinea52 raduinea52 Buna ziua.In L. nr.230/2007, referitor la sediul A.P., nu se face diferentiere intre sediul social sau punct de lucru. Se spune pur si simplu sediu. La ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie - comportament "ca pe mosia lui" goose goose Am observat in acesta seara, ca aleea de langa bloc, are, la un capat, un gard sudat, iar la celalat capat, o poarta cu lacat. La parter, pe unde este aleea, ... (vezi toată discuția)
Fara hotarare judecatoreasca este legala o asociatie de proprietari? ElenaManuela ElenaManuela Sunt administrator la un bloc.De mai bine de un an am cerut presedintelui sa-mi dea hotararea judecatoreasca sa ma pot ocupa de depunerea documentelor pentru ... (vezi toată discuția)