avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA platitor de tva din Mai 2009
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

platitor de tva din Mai 2009

Am primit o instiintare de la avocat cum ca este platitor de tva incepand din mai 2009.Tot in instiintare imi trimite ca storneaza toate facturile emise de el fara tva pe tot anul 2008 si le refactureaza cu tva .Rugamintea mea este pe ce baza face acest lucru daca el este platitor de tva doar din mai 2009 pe baza codului fiscal art 152,cum sa mai platesc tva daca el nu stie sa isi verifice plafonul,ma puteti ajuta urgent cu un raspuns sa ii fac oficial o adresa de refuz a facturilor>?
Va multumesc mult de ajutor si astept mai mule informatii daca se poate,
Cel mai recent răspuns: simonnab , utilizator 08:16, 23 Iulie 2009
buna dimineata,
mi-a dat copie dupa CIF si este din 18.05.2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă aflu într-o situație foarte complicată, am ... Ramona Blidaru Ramona Blidaru Buna ziua, Mă aflu într-o situație foarte complicată, am nevoie de ajutor. Am semnat un antecontract pt un apartament în 2022, moment la care TVA ul era ... (vezi toată discuția)
Refacturare cheltuieli contract novatie ralucamano ralucamano Buna ziua, am o problema. Avem cu o firma A un contract de novatie. Automat firma A ne refactureaza cheltuielile furnizorilor nostri \"indirecti\". Problema ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila refacturare utilitati catre chiriasi oliviaUC oliviaUC Buna ziua, O firma al carei obiect de activitate este inchirierea de spatii inregistreaza, conform contractului comercial, 2 tipuri de venit: - din ... (vezi toată discuția)