avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare penalitati firma de constructii
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare penalitati firma de constructii

Buna ziua.Am achizitionat un apartament intr-un ansamblu rezidential cu termen de finalizare 1 decembrie 2008 + 90 de zile de gratie.Apartamentul nu este gata nici in acest moment.Intrebarea este : Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a recupera penalitatile prevazute in contract?Mentionez ca firma constructoare nu discuta absolut deloc despre acest lucru si vor sa nu plateasca.Marea majoritate a celor care au inceput sa preia apartamentele au renuntat la penalitati de comun acord.In contract este prevazuta o suma ( 500 e/ luna) pe care firma ar trebui sa o plateasca.
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Loredana-M , utilizator 07:51, 22 Iulie 2009
Excelente idee aveti! Dupa ce a fost efectiv macinata industria constructiilor, daca tot a scapat constructorul, vedeti ce a mai ramas si luati pielea de pe el!

Cand vad astfel de oameni de bine ca dumenavoastra, imi doresc sa va fi intalnit cu un constructor ce pica-n cap si da faliment, cu banii dati deja de dumneavoastra in avans. Va vedeam pe forum cautand metode de urmarire... Dar in perioade tulburi, castiga cei fara scrupule...
Cand un produs trebuia livrat in dec 2008 si nu este gata nici in momentul acesta nu poti lasa nimic de la tine .Platesc si rata si chirie in acelasi timp .Asa ca lasa comentariile rautacioase care nu-si au rostul.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iulie 2009
Loredana-M, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contractului antrepriza de catre antreprenor Zoot Zoot Buna ziua, sper ca am incadrat bine la sectiuneaDrept Civil, daca nu va rog sa-l mutati ( nu posed cuostinte juridice ). Am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Receptie apartament in imobil nou dupa achitarea pretului FlorinSI FlorinSI Buna ziua. Pe 29 mai trebuie sa semnez contractul de v/c al unui apartament in imobil nou. Dezvoltatorul propune ( ca asa practica) sa faca predarea ... (vezi toată discuția)
Refuz plata penalizari intarziere predare apartament nou veronica.vasilescu veronica.vasilescu Am o promisune de vanzare-cumparare pt. un apartament nou cu predare la 31 decembrie 2009, insa apartamentul nu a fost finalizat nici pana in prezent. In ... (vezi toată discuția)