avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Elibararea actului de identitate fara succesiune
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Elibararea actului de identitate fara succesiune

Buna ziua! In luna octombrie imi expira buletinul,iar propietarul imobilului in care locuiesc ( bunicul meu ) a decedat acum 2 ani! Tatal si unchiul meu nu au deschis succesiunea si nu detin certificate de calitate de mostenitor ( mi s-a spus de la notar ca acesta nu mai poate fi obtinut dupa mai mult de 1 an de la decesul bunicului ) ! Mentionez ca pe toata durata existentei am avut domicilul in acest imobil,impreuna cu tatal si bunicul meu !
Imi puteti spune care este procedura de obtinere a cartii de identitate tot aici, si documentele necesare? Va Multumesc Anticipat !
Cel mai recent răspuns: Alina ghilasi , utilizator 20:39, 11 Aprilie 2024
Buna ziua ! Stau in casa socrului meu si a decedat acum 2 ani si nu am dezbatut mostenirea,acum trbuie sa i fac buletin fetei mele de 18 ani pot sa i fac am toate actele de la casa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am o problema cu reinnoirea cartii de identitate. ... GeorgeS. GeorgeS. Buna ziua , am o problema cu reinnoirea cartii de identitate. Eu locuiesc cu parintii , tatal meu a mostenit casa de la mama lui , dar nu a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)
Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)