avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model contestatie ordonanta procuror clasare plangere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Model contestatie ordonanta procuror clasare plangere penala

Va rog sa ma indrumati unde citesc despre ce motive sa invoc pt contestarea ordonantei de clasare.
In realitate, procurorul nici macar nu s-a uitat pe probatoriu.
Nu a obtinut niciun fel de proba, in afara inscrisurilor depuse de mine.
In ordonanta nu face nicio referire in concret la probele administrate si faptele sesizate, ci texte generice.
A intarziat 5 luni deschiderea urmaririi penale!!!!!!
Si atunci, abia dupa ce am formulat eu cerere de informare.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:00, 2 Noiembrie 2016
Clasare=s-a oprit cercetarea penala fara a mai dispune o pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum invoc nulitatea ordonantei de clasare? aidu aidu Formulez contestatie impotriva ordonantei de clasare... una dintre critici este de legalitate, si anume invoc nulitatea acesteia pe mai multe temeiuri: 1. ... (vezi toată discuția)
Neefectuare expertiza markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamuririre cu privire efectuarea unei expertize: sunt parte vatamata intr-un dosar penal, care are ca obiect falsul in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Cum conving judecatorul de camera preliminara?? aidu aidu Am facut plangere impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP. Cum il conving pe judecatorul de camera preliminara sa admita plangerea si sa oblige ... (vezi toată discuția)