avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... orele libere platite din ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

orele libere platite din ore suplimentare

Buna dimineata
Un singur lucru vreau sa stiu cum se trece in pontaj o zi libera platita (din ore suplimentare), efectiv cu ce cifra sau litera?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 11:46, 15 Iulie 2009
bun, pana aici am inteles, iar acum vine problema statelor de plata.intr-o luna cu 168 de ore, angajatul are la sfarsit are 173(adica 5ore suplimentare), iar omul nu si-a luat cele 5ore libere in luna iunie ci si le va lua in iulie.atunci in statul de plata cum va aparea? cu 168 de ore lucrate?
In luna in care a lucrat orele suplimentare - va aparea cu orele efectiv lucrate - adica 173, defalcate pe norma intreaga (168) si orele suplimentare lucrate (5).
In luna in care are de luat recuperari - va aparea cu orele efectiv lucrate ( 163) si orele de recuperare ( R5), totalizand o norma intreaga.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2009
Edbah, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare traian5566 traian5566 Buna ziua! Unde gasesc o lege pentru plata sau zile libere pentru ore suplimentare. Am fost intr-o tabara cu elevii scolii la care lucrez, am stat 4 zile. ... (vezi toată discuția)
Compensare ore suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cazul in care se acorda ore libere in comepnsare pentru orele lucrate suplimentar, mai trebuie facute ceva acte sau pur si simplu se da liber ... (vezi toată discuția)
Ptr neplata orelor suplimentare din cursul săptămânii și din ... Maria# Maria# Ptr neplata orelor suplimentare din cursul saptamini și din wekend In lic de 90 de ore ei declara 36 de ore suplim. (vezi toată discuția)