avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj: Obiective expertiza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj: Obiective expertiza

Va rog din suflet ajutati ma si dati mi cateva exemple de obiective ce se pot stabilii in situatia urmatoare :

1)am depus la dosar acte in dovedirea veniturilor mele de dinainte de casatorie( concubinaj)
2)am depus acte in dovedire banilor din timpul casatoriei si am cerut 75% cota din masa partajabila
3)nu stiu cum si ce sa cer expertului pentru a contatata faptul ca eu am avut veniturile net superioare fata de fostul sot si sa obtin cota de 75% din masa partajabila
4)nu stiu cum sa ma exprim si sa cer banii pe lucrurile si cheltuielile facute pentru el si familia lui pe care le am dovedit de altfel cu acte .
5)ar mai fi de mentionat ca avem o casa luata prin prima casa si ca aportul meu la achizitionarea bunului a fost de 75% intrucat a fost achizionata cu banii mei de dinainte de casatorie pe care i am pastrat a o ruda in eventualitatea ca imi voi lua o casa .
6) am avut o masina pe care am luat o cu credit platit de mine integral pana la ultima rata, masina se afla la fostul sot si desi este in masa partajabila a profitata ca era pe numele lui si a vandut o ( ce pot cere in aceasa situatie?)

Va rog mult invatati ma cum sa ma exprin si cum sa cer expertului in asa fel sa inteleaga la ce anume ma refer am termen vinerea aceasta ..:((( :sorry:.

Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: brokenangel , utilizator 09:33, 23 Septembrie 2015
A fost singura expertiza contabila in legatura cu partajul dintre fosti soti. In general se dispun expertize efectuate de experti evaluatori.
va multumesc din suflet, inafara celor doua redate de dvs mai sus in primul raspuns nu mai pot cere altceva ?
up

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in principiu brokenangel brokenangel admiterea in principiu va rog lamuriti ma si pe mine pentru ca desi am avocat nu inteleg care vor fi pasii urmatori si ce mai pot face sau nu in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Partaj raluca32 raluca32 Partajul se pronunta mai nou si fara expert evaluator? Eu am ramas surprinsa astazi la procesul meu de partaj cand instanta a dat pronuntare in incheiere in ... (vezi toată discuția)
Lnstrainare bun comun ce face parte din masa partajabila brokenangel brokenangel Buna seara , 1) Va rog spuneti mi daca se poate vinde un bun comun ( autoturism) ce face obiectul unui partaj si care se afla in masa partajabila si daca ... (vezi toată discuția)