avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... carte de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

carte de imobil

Buna ziua!
Varog sa--mi spuneti si mie ce date ,referitoare la persoanele care locuiesc in bloc,trebuie sa figureze in cartea de imobil.
Este necesara si o copie de CI ?
Multumesc
asociatia de proprietari nu este organ al statului. odata inscris/a in cartea de imobil nu trebuie sa notificati asociatia cu privire la schimbarea numelui. dealtfel, legea 230 nu prevede obligativitatea acestui demers si implicit nici sanctiuni pt acest neinitierea acestui fapt
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mie mi s-a cerut actul de proprietate pentru inscrierea in carte de imobil, dar cautand pe net ceva despre cartea de imobil am gasit H.G. nr. 839/2006 privind forma şi conţinutul actelor de identitate, ale autocolantului privind stabilirea reşedinţei şi ale cărţii de imobil . Asa ca voi da exact ce scrie in anexa 4 din hotarare!
eu.ro.lex a scris:

Nu e cosher de loc...:confused: Aceste carti de imobil au fost infiintate de comunisti pentru controlul si supravegherea populatiei.Ce ar mai dori sa scrieti in ele? contul bancar? numarul la pantof? cu cine ati votat? si mai ce?
Aceasta carte de imobil este o apucatura comunisto-securista care din pacate s-a perpetuat in unele orase.Oricum, nu ma poate obliga nimeni sa dau datele personale si sa fiu inscris intr-o astfel de carte de "urmarire"...:P
eu.ro.lex, esti ironica si nu era cazul! Acea faimoasa "carte" este prevazuta si in O.U.G.nr.97/2005!!! Intrebarea este de bun simt! doina99 reproduce din acest act normativ exact ceea ce intereseaza pe user!
Adica tot pe ea :) Mi-as dori ca userii cu blazon, atunci cand ne dau cate un raspuns sa fie si informati si sa ne lamureasca si pe noi, userii de rand, fara blazon (a se vedea raspunsul dat de @eu.ro.lex)
elga50 a scris:

Adica tot pe ea :) Mi-as dori ca userii cu blazon, atunci cand ne dau cate un raspuns sa fie si informati si sa ne lamureasca si pe noi, userii de rand, fara blazon (a se vedea raspunsul dat de @eu.ro.lex)
Elga50, incerci sa discriminezi sau ce? Care sunt acei useri cu blazon, numeste unul dintre acestia? Pardon!

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil vldstf vldstf Art. 39 din OUG 97/2005 republicata 2011 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani: (1) Persoanele care isi ... (vezi toată discuția)
Copie contract v c cristina_c cristina_c Este normal ca administratorul de bloc sa-mi ceara o copie a contractului de vanzare cumparare al apartamentului pentru cartea de imobil? Este legal? Am ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil elena.k elena.k responsabilul cartii de imobil refuza sa actualizeze cartea de imobil pe motiv ca trebuie sa ii las copii ale CI, CVC (avand CI, CVC in original in fata) ce ... (vezi toată discuția)