Buna ziua!
Varog sa--mi spuneti si mie ce date ,referitoare la persoanele care locuiesc in bloc,trebuie sa figureze in cartea de imobil.
Este necesara si o copie de CI ?
Multumesc
Nu stiu cum e pe la alte Asociatii dar in zona in care locuiesc, la inceputul anului, politistul de proximitate a facut o vizita tuturor presedintilor/administratorilor Asociatiilor arondate si a inmanat un formular in baza caruia Politia a eliberat noi Carti de imobil in formatul prevazut de HG839/2006, precizat corect de dana_b1702.
O intrebare in acest sens la sectia de politie de care apartineti nu incurca cu nimic! :)
ma bucur ca mai sunt si oameni care gandesc precum elga50. romanii sunt in general indiferenti fata de ce li se intampla unor oameni pe care nu-i cunosc, dar daca e sa li se intample lor o nenorocire, atunci toti ar trebui sa stea la picioarele lor si sa faca intr-un fel, nu conteaza cum, dar sa li se faca dreptate. de ce doar atunci cand ti se fura tie sa vrei ca toata lumea sa te ajute, daca tu la randul tau nu ai ajutat pe nimeni? de cate ori cand ai auzit galagie pe scara ai iesit sa vezi despre ce e vorba? de ce cand pe strada vezi, de exemplu, un om cu o sabie(ca asa e moda la noi) nu suni la politie? sau de ce atunci cand politia te intreaba daca ai vazut sau ai auzit ceva in legatura cu un eveniment oarecare,taci cu toate ca tu ai urmarit din spatele jaluzelei tot? pentru ca asa am devenit noi romanii! mai zic unii ca le e frica si d-aia nu spun nimic. dar, ce, in tara asta sunt mai multi infractori decat oameni cinstiti? daca era asa, atunci eram o tara foarte bogata, si nu mai faceam greve si manifestatii ca ne scad salariile si pensiile.
Cartea de imobil
vldstf
Art. 39 din OUG 97/2005 republicata 2011 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani:
(1) Persoanele care isi ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil
elena.k
responsabilul cartii de imobil refuza sa actualizeze cartea de imobil pe motiv ca trebuie sa ii las copii ale CI, CVC (avand CI, CVC in original in fata)
ce ... (vezi toată discuția)