avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... carte de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

carte de imobil

Buna ziua!
Varog sa--mi spuneti si mie ce date ,referitoare la persoanele care locuiesc in bloc,trebuie sa figureze in cartea de imobil.
Este necesara si o copie de CI ?
Multumesc
In schim ”lasati” de buna voie si nesilit de nimeni copii xerox peste tot (la serviciu, la banci, rate magazine, finante, etc.)...
Daca cineva vrea sa va faca un ”rau”, il face si fara copia xeros lasata la asociatie unde, va asigur, ca informatiile sunt destul de bine protejate.
Da, ideea era ca trebuie sa comunicati datele pentru a fi inscrise in cartea de imobil a blocului. La fel ca si la hotel - daca sunteti familiarizati cu aspectul acesta, pentru ca registrul respectiv este Cartea de imobil a hotelului...
Nu cred ca le lasam de buna voie si nesiliti. Eu cel putin nu le las daca se poate si fara. Ultima data cand am stat la un hotel a fost in Germania, in urma cu cateva luni. Nu am scos nici un act iar la plecare am lasat cheia la ghiseu, nu era nimeni la ora aia matinala.

Nu stiu cat sunt informatiile de protejate si nici nu ma intereseaza. Ce ma intereseaza este sa nu "votez" in paispe locuri deodata.
Prietene si eu am fost in Germania si cred ca stiau baietii si cati dinti am in gura nu numai daca am CI sau mai stiu eu ce. Mai adu-ti aminte!. Noi am fost opriti pe autoband de un echipaj, ne-au tras pe drepta la un loc potrivit, ne-au cerut CI-urile, le-au dus la masina lor, le-au pus pe laptop (scanare, verrify, tot tacamul,...) inapoiat, si drum bun. Ce au verificat si ce s-a potrivi de ne-au dat drumul in 5 minute, nu pot sa-ti spun, ca nu stiu. La hotel aveam rezervari facute in prealabil - dar tot in baza documentelor (care documente?), desigur. Ceea ce pot eu sa-ti spun este ca personal nu am semnat nimic. Daca crezi ca nemtii nu stiau ce este cu noi pe-acolo, te inseli.
Plecasem de la altceva... Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2013
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil vldstf vldstf Art. 39 din OUG 97/2005 republicata 2011 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani: (1) Persoanele care isi ... (vezi toată discuția)
Copie contract v c cristina_c cristina_c Este normal ca administratorul de bloc sa-mi ceara o copie a contractului de vanzare cumparare al apartamentului pentru cartea de imobil? Este legal? Am ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil elena.k elena.k responsabilul cartii de imobil refuza sa actualizeze cartea de imobil pe motiv ca trebuie sa ii las copii ale CI, CVC (avand CI, CVC in original in fata) ce ... (vezi toată discuția)