avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizia de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizia de concediere

Din partea angajatorului semnatura cui trebuie sa figureze pe decizia de concediere ? Fara aceste semnaturi este valabila ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:19, 15 Iulie 2009
Care este temeiul legal al contestatiei?
Nu stiu,dar presupun faptul ,ca daca persoana de la resurse umane a semnat pentru luare la cunostiinta si punere in aplicare ,nu poate ea sa aduca decizia respectiva in calitate, sau ca delegata cu atributii in acest sens . In acest caz , presupun , ar fi o hoarare luata si pusa in aplicare de una singura . Astfel ,cu cea mai mare usurinta,ar putea avea loc un abuz. Sau poate si este .
Atunci vorbiti cu conducatorul unitatii sa va confirme sau infirme veridicitatea deciziei.
E mai simplu decat sa mergeti in instanta, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane vs consilier juridic?? Roxy30 Roxy30 Buna ziua. Sunt o novice in domeniu acesta si as avea si eu nevoie de indrumari in domeniul resurselor umane, intrucat m-am angajat si eu la o firma ... (vezi toată discuția)
Fisa postului trebuie intocmita si semnata in fiecare an ? ContSters177731 ContSters177731 bună ziua ! lucrez într-o instituţie de stat si am probleme cu superiorul meu deoarece sustine că e vina mea că nu am intocmit fişa postului pentru anul ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura a deciziei de concediere CORTEX CORTEX Buna ziua. Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra referitor la urmatorul aspect. Am fost concediat de la firma unde am lucrat. In decizia de concediere ... (vezi toată discuția)