avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie-decalare termen depunere oferte
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie-decalare termen depunere oferte

Buna ziua,

Particip la o licitatie cu depunere oferta in SEAP si dupa ce eu am constituit garantia de participare s-a decalat termenul limita de depunere al ofertei. Intrebarea mea este daca eu trebuie sa prelungesc valabilitatea garantiei de participare si cum procedez odata ce este deja depusa.

Astept cu interes raspunsurile dvs.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mina82 , utilizator 10:46, 22 Septembrie 2015
Multumesc mult pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire durata de valabilitate a ofertei stefan_72 stefan_72 Buna ziua O societate a participat la o licitatie si i s-a cerut prelungirea duratei de valabilitate a ofertei si a garantiei de participare. Cu garantia ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie participare cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie, la care a expirat perioada de valabilitate a ofertei (90 zile) si nu s-a declarat castigatorul. Pot sa cer returnarea garantiei ... (vezi toată discuția)
Garantia de participare boggieuk boggieuk Buna ziua, Am constituit garantia de participare prin polita in cuantumul stabilit de autoritatea contractanta din data de 11.12.2015 (data la care are loc ... (vezi toată discuția)