avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen legal pentru concediere individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen legal pentru concediere individuala

Buna ziua
As vrea, daca se poate, sa imi spuneti in cazul in care o firma a efectuat procedura concedierii colective si doreste sa mai efectueze o concediere individuala, exista un termen reglementat de lege care trebuie respectat? Va rog sa indicati si temeiul legal. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 10:30, 24 Septembrie 2015
cristina69 a scris:

Am inteles. Dar, pe langa aceste 29 de persoane angajatorul doreste sa mai concedieze inca 1 persoana care nu mai corespunde profesional. De aceea am intrebat daca exista vreun termen legal in care se poate efectua o noua concediere a persoanei in cauza.

Da, se poate efectua o noua concediere.
Multumesc mult pentru toate informatiile primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare colectiva irinalucaci irinalucaci Buna. Va rog sa imi spuneti daca eu ma incadrez la disponibilizare colectiva daca in momentul cand s-au facut disponibilizarile (inclusiv postul meu), eu am ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva sau individuala? lauricafl lauricafl Buna ziua. In CCM la nivel de unitate la art 74. pct. 4 se stipuleaza: \"La stabilirea numarului efectiv de salariati concediati colectiv vor fi luati in ... (vezi toată discuția)
Mai au angajatorii mijloace sa foloseasca art. 61 litera d) din codul muncii? PaulaAcsinte PaulaAcsinte Teoretic, articolul 61 litera d) din Codul Muncii permite in prezent Angajatorului sa dispuna concedierea Angajatului…..”in cazul in care acesta ... (vezi toată discuția)