La o reprezentanta auto am platit cash 100% un autoturism , care pana la urma nu a fost livrat . Am ramas cu bani dati si doar cu actele ,facturile, contractul vanzare-cumparare . Am depus plangere la politie , plangere penala la procuratura si de atunci de fiecare data cand ma duc la procuroarea care se ocupa de caz , mi se spune ca directorul (patronul) reprezentantei si-a insusit bani dar totusi nu are nimic pe numele lui ptr a putea fii recuperata suma si sa astept ca dosarul este in cercetare . In decembrie se implinesc 5 ani ! Ce pot face ? Cat se va mai cerceta ? Oare se asteapta prescrierea ?
Exemplul a fost dat ca sa intelegeti ca daca afacerea a lucrat trei ani cinstit si in ultimele sase luni nu i-a mai mers afacerea nu ar fi inselaciune, dar daca n-a lucrat niciodata cinstit (din vina proprie, nu din vina altui furnizor sau producator) e clar inselaciune. Incadrarea juridica depinde foarte mult de ce intentii se poate demonstra ca a avut.
Depuneti o plangere la DNA impotriva procuroarei , poate si ea a fost "manjita" din banii fraieritilor sa tergiverseze speta pana la termenul prescriptiei.
Aveti dreptate , justitia derapeaza grav in Romania , daca va faceti singura dreptate sa vedeti ce repede ajungeti dupa gratii ....