avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune reprezentanta auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune reprezentanta auto

La o reprezentanta auto am platit cash 100% un autoturism , care pana la urma nu a fost livrat . Am ramas cu bani dati si doar cu actele ,facturile, contractul vanzare-cumparare . Am depus plangere la politie , plangere penala la procuratura si de atunci de fiecare data cand ma duc la procuroarea care se ocupa de caz , mi se spune ca directorul (patronul) reprezentantei si-a insusit bani dar totusi nu are nimic pe numele lui ptr a putea fii recuperata suma si sa astept ca dosarul este in cercetare . In decembrie se implinesc 5 ani ! Ce pot face ? Cat se va mai cerceta ? Oare se asteapta prescrierea ?
Cel mai recent răspuns: AlbertoTurbo , utilizator 10:00, 19 Octombrie 2015
patrascu razvan a scris:

Il cerceteaza pana se prescrie raspunderea penala, asa cum ati spus.

Si spuneţi-mi va rog , ce as putea face ? Infricosator cum functioneaza justitia in tara noastra .
Exemplul a fost dat ca sa intelegeti ca daca afacerea a lucrat trei ani cinstit si in ultimele sase luni nu i-a mai mers afacerea nu ar fi inselaciune, dar daca n-a lucrat niciodata cinstit (din vina proprie, nu din vina altui furnizor sau producator) e clar inselaciune. Incadrarea juridica depinde foarte mult de ce intentii se poate demonstra ca a avut.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2015
tgeorgescu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Depuneti o plangere la DNA impotriva procuroarei , poate si ea a fost "manjita" din banii fraieritilor sa tergiverseze speta pana la termenul prescriptiei.
Aveti dreptate , justitia derapeaza grav in Romania , daca va faceti singura dreptate sa vedeti ce repede ajungeti dupa gratii ....

Alte discuții în legătură

Durata "rezonabila" - tergiversare dosar andreea_dumi andreea_dumi Buna ziua. Care este durata \"rezonabila\" de rezolvare a unui dosar de inselaciune in Bucuresti. Am depus plangere penala in Octombrie 2013 si nici pana ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitate are reprezentanta auto pt un dealer care nu isi achita obligatiile contractuale cu un cumparator.ma pot indrepta impotriva reprezentantei pentru recuperarea avansului, ElenaFl ElenaFl Am incheiat un contract de cumparare a unei masini cu un dealer al unei producator important de masini.Am achitat avansul catre dealerul auto urmand sa primesc ... (vezi toată discuția)
Inselaciune ignorata de procuror sbdcl sbdcl vad ca acesti procurori ca sa scape de dosare dau nup si niste explicatii de te intrebi ce pile au avut sa se bage la buget ,cum adica la o plangere in care se ... (vezi toată discuția)