Fiica mea cu grad de handicap grav congenital permanent , varsta 18 ani, a fost incadrata corect in grad invaliditate 1 litera c(boala obisnuita) ? In conditiile in care nu va putea munci vreodata, iar Casa de Pensii a refuzat sa incheie un contract cu fiica mea, poate primi pensie de invaliditate? Fata e nedeplasabila, in pampers, are 340 lei indemnizatie de handicap .Ea are o boala genetica rara.
buna domnu tudor , va respect pt opinile dumneavoastra care sunt corecte dar in romania e mai putin normal orice, inteleg ce ziceti ca daca fica doamnei are acel certificat nu poate munci dar acel certificat e valabil un an dupa un an trebuie iar sa mearga la comisie ca asa e la noi, bolnavi trebuie plimbati si vazuti chiar daca nu sunt deplasabili asta ca sa ne umileasaca si cine stie poate renuntam la drepturi , daca nu mai merge la comisie acel certificat nu mai e valabil si simplu fata are drept de munca legal ca sa nu mai ziceti ca instighez la a face vreo ilegalitate , iar daca un patron cu inima si mila din judetu lor poate sa o angajeze linistit o luna ca sa aiba cotizarea si apoi iara se poate prezenta la comisie cu dosaru si obtine iar certificatu si foarte simplu si pensia amarata de 400 ca nu va lua mai mult , e singura obtiune care o are la dispozitie.
in ceea ce priveste raspunsu oricum pana trece anu sper sai vina si raspunsu ca stiti si dumneavoastra cum se raspunde la cnpp, sa dea domnu sai fie favorabil dar cred ca vati inpiedicat si dumneavoastra la cnpp cu unele probleme legate de legea pensilor si de interpretarea dumnealor