avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... E in regula daca firma de salubritate nu trimite ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

E in regula daca firma de salubritate nu trimite factura lunara catre asociatia blocului ?

Buna seara. Am cerut presedintelui de bloc sa mi arate factura de gunoi pe luna trecuta, asta dupa ce pretul la gunoi a fost modificat. Am sunat la firma de salubritate si am intrebat daca s a modificat pretul la gunoi si raspunsul a fost NU ! La avizier se afiseaza lunar chitanta cu plata facuta si stampila firmei. Presednta a spus ca pe baza contractului facut in urma cu 4 ani intre asociatie si firma de salubritate, intre 10 si15 ale lunii se duce si plateste. Firma de salubritate nu trimete nici o factura catre asociatia de bloc! Si cum de s a modificat pretul ? Din cauza restantierilor a fost raspunsul ! Cum o firma atit de mare din Bucuresti care se ocupa cu ridicarea gunoiului de la blocuri, nu emite factura s au e normal asa ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 06:54, 29 Septembrie 2015
Am sunat , nu se emite factura catre asociatie pentru ca blocul are datorii la ei. Bun dar noi platim lunar in continuare catre voi, exzista chitante, apoi doamna de la facturi sa dus sa intrebe pe nustiu cine ca mi a pus muzica de asteptare si dusa a fost. Ce sa inteleg ?
Si ascultati muzica de ieri incontinuu!?
Daca asociatia dumneavoastra are restante inseamna ca le are in baza unor facturi vechi si inca neachitate. Administartorul incaseaza de la dumneavoastra si plateste cat poate, achitand cate ceva din facturile restante primind acum doar chitante pentru ca facurile le are deja in asociatie.
Dar nu e in regula ca prestatorul nu emite si acum facturi luna de luna. Doar daca a reziliat contractul cu asociatia dumneavoastra (greu de crezut) iar acum nu va mai factureaza pentru ca nu mai colecteaza gunoiul de la asociatia dumneavoastra.
Mai sunati odata pentru ca de ieri pana astazi poate s-au edificat.
Dar toate informatiile acestea ar trebui sa e aflati de la administrator sau presedintele asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)
Contract prestarii servicii ANGHELTUDORITA ANGHELTUDORITA ASOCIATIA DE PROPIETARII ESTE OBLIGATA SA INCHEIE CONTRACT CU FIRMA DE SALUBRITATE,SAU SE INCHEIE CONTRACT INDIVIDUAL CU FIECARE PROPIETAR ? (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama/sesiza o administratora de apartamente anul2015 anul2015 Buna, De doi ani la apartamentul unde locuies a venit o noua administratora, de cum a venit mi sa parut ceva necurat la mijloc, deoarece brus a crescut ... (vezi toată discuția)