avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor studii superioare

Am terminat facultatea in 2005 si am 7 ani vechime in campul muncii. Am fost angajata la evidenta populatiei ca personal contractual in 2005 iar anul acesta am devenit functionar public. Probleme este ca nu am reusit sa iau sporul de studii superioare. Sunt de profesie economist. Am dreptul la cei 20% spor de studii? Am un salar de 650 ron. Nu prea ma descurc cu acesti bani. Colegii mei angajati de MAI beneficiaza si de alte sporuri. Ce as putea face? Va rog sa/mi dati un sfat.
Cel mai recent răspuns: ContSters61818 , utilizator 22:22, 4 Septembrie 2009
nu exista spor de studii superioare, presupun ca cei 20% la care faceti referire se acorda personalului cu studii medii care trec pe studii superioare li se acorda o crestere de pana la 20% (prevazut in OG 10/2008 implicit OG 6/2007)
Sunt curioasa, cand ati participat la concursul pentru ocuparea postului de functionar public, pe ce fel de functie ati candidat, pe functie la care erau necesare studii medii sau pe o functie care presupunea absolvirea de studii superioare? Banuiesc ca salarizarea s-a stabilit pentru functia pe care ati candidat (ca functionar public)... Si atunci daca ati candidat pe un post care necesita studii medii, de unde spor de 20% pentru studii superioare? Sau daca ati candidat pe un post de care necesita studii superioare salarizarea se face conform grilei pentru functiile respective. Deci iarasi nu mai apar cei 20%... Si mai am o curiozitate... Nu cumva vi s-a transformat postul de personal contractual in post de functionar public? Fara examen, ci pe baza legii care obliga la acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
ContSters61818, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public rosemary rosemary Buna ziua Sunt angajata in administratie publica din 2007, in functia de referent gradul III (casier) pe studii medii, si anul acesta am absolvit Facultatea ... (vezi toată discuția)
Promovare ContSters96208 ContSters96208 Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)