avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de insusirea bunului gasit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de insusirea bunului gasit

buna ziua , sunt sofer de taxi la o firma din capitala si in urma cu cateva luni am luat o clienta la comanda si dupa ce m-ia achitat cursa doamna respectiva sustine ca a uitat un telefon la mine in masina. eu dupa ce am terminat cursa cu doamna respectiva la cateva minute am luat alti clienti si este posibil ca ei sa fi gasit acel telefon eu nu am gasit nimic in masina. La cateva ore dispecera ma apeleaza prin statie sa ma intrebe daca am gasit un telefon in masina raspunsul meu a fost ca nu am gasit. Ieri ma trezesc cu o citatie acasa sa ma prezint de urgenta la politie am fost sa dau o declaratie, politistul care se ocupa de acest caz s-a purtat foarte urat cu mine acuzindu-ma ca eu lam luat si lam vandut ma pus sa fiu testat cu poligraful etc....Speriat ce cele intamplate am cazut de acord sai cumpar doamnei un telefon la fel. Acum va intreb pe dvs. este normal asa ceva , adica eu sa am grija sa ma uit in spate de fiecare data cand coboara cineva din masina sa nu uite ceva mai ales ca avem pe tetiera din spate scris de la primarie ca transportatorul nu raspunde de obiectele pierdute in taxi.Acum ce sa fac sa-i cumpar acel telefon doamnei respective sau mai pot sa fac ceva sa-mi dovedesc nevinovatia si sa merg mai departe sa fiu testat cu poligraful mai ales ca am citit pe net si nu este sigur ca mai da erori depinde de starea fiecaruia.Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent..
Cel mai recent răspuns: katalin92 , utilizator 20:50, 17 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Si achitarea asta cum o pot obtine ce trebuie facut?Nu prea ma pricep la treburi din astea nu stiu ce inseamna.va las nr de dosar poate ma puteti ajuta cu un sfat mai explicit sa zic asa 7438/95/2015 judecatoria targu-jiu
Sentinta a fost pronuntata pe 10 ianuarie si abea acum am facut apelul la craiova.cred ca as avea timp pentru ce imi spuneti dumneavoastra.Dar sunt nedumerit ca ei m-au acuzat de 3 fapte insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor si accesul ilegal la un sistem informatic si mai era una pe care nu mi-o aduc aminte acum ca nu am rechizitoriul langa mn.Avocatul pe care l-am pus acum mi-a zis si el ca la insusirea bunului gasit merge cale de impacare ceea ce ar vrea partea vatamata dar nu scap de accesul ilegal la un sistem informatic.Achitarea asta in ce consta?Am sanse sa scap fara sa execut pedeapsa sau cum?
Domnnu Patrascu imi puteti da un sfat cum a-s putea obtine achitarea asta de care spuneti dumneavoastra?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza penală - solicitare test poligraf gabics gabics Azi 08.09. am fost la politie primind o citatie, sa ma prezint ca martor,iar din discutii mai voalate am fost acuzat ca am zgariat 2 masini ale unui vecin. ... (vezi toată discuția)
Declaratie semi-mincinoasa furt/se poate retrage o reclamatie furt? clau22 clau22 Buna ziua,am fost astazi la politie pentru un furt,mai precis mi-a fost furat un telefon ieri, eu am declarat ca a fost furat in alt mod decat a fost el furat ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)