avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... actiune in instanta pentru plata pensiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

actiune in instanta pentru plata pensiei

Buna ziua as dori sa deschid actiune in insatata pe cale civila pt neplata pensiei de intretinere minori ...intrebarea este imi trebuie avocat ? sau cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ioanpas , utilizator 10:34, 2 Octombrie 2015
Aveți sau puteți dovedi ca lucrează la negru? Știți unde? Stați în aceeași localitate?
Ce vârstă au fetele? Vorbesc, le vede?
dovezi ar fi ca lucreaza la negru ,locuim in acceiasi comuna ,fetitele au varsta de 5 si respectiv 7 ani si nu vrea sa tina legatura cu ele nu vrea sa le vada nicidecum....pe motiv ca nu o lasa concubinul
Mai mergeți și depuneti plangere la.parchet și indicați locul în care.lucrează dacă știți.
Bunuri are, ce știți?
ok voi merge sa depun plangere la parchet...dar eu nu mai stiu nimic de eade vreo 6 luni de zile,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac daca fostul sot n-a mai platit pensia de intretinere? sinoesasha sinoesasha anul trecut mi-am dat sotul in judecata pentru pensie alimentara. intretimp am bagat si divortul si am obtinut custodia totala a copilului, plus obligatia ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita din 2010 razvanel_razvi11 razvanel_razvi11 buna ziua ma numesc cimpan elena si as dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac , fostul sot de care sunt divortata nu a mai achitat pensia alimentara la copil ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita de 2 ani cosmas cosmas Sotia are un copil dintr-o casatorie anterioara iar fostul sot nu mai platit pensia alimentara de 2 ani.Am platit avocat,au fost termene la care fostul nu sa ... (vezi toată discuția)