Anul tyrecut am facut verificarea metrologica a apometrelor din locuinta anul acesta luna aceasta cand mam dus la sociatie mi s-a spus de catre administrator ca vor sa faca o verificare a apometrelor si ca sa puna un sigiliu in plus la apometre si ca aceasta veriuficare nu costa nimica >
Cam despre ce este vorba ? Ati mai auzit de asa situatii ?
Eu nu inteleg de ce trebuie cei de la asociatie sa puna un sigiliu in plus atata timp cat apometrele au fost verificate metrologic si sigilate la loc ?
Este asa ceva legal si daca da unde se mai poatepune acest sigiliu avand in vedere ca deja sa pus sigiliu de la firma autorizata de a verificat apometrele .
Multumesc!
Corect! Fiti impreuna cu ei si nu impotriva lor. Daca deveniti membru al comitetului, pe viitor puteti sa intocmiti un regulament de gestionare a apei si sa-l prezentati comitetului, sa-l mai cizeleze si sa-l adopte. In acest fel ajutati.
Apometre bloc
Waters
In Asociatia de la blocul in care locuiesc am observat nereguli, am facut cerere la biroul primariei si au fost amendati. De atunci, semnatarii reclamatiei ... (vezi toată discuția)