avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpararea unui apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpararea unui apartament

am cumparat una apartament nou,ca acte am decit actul aditional la antecontractul de vanzare -cumparare cit este de valabil
Cel mai recent răspuns: luciavonella , utilizator 11:52, 13 Noiembrie 2015
multumesc frumos
buna m-au sunat sa imi zica ca trebuie inainte semnat un act aditional pt cartea funciara si dupa aceea iimi fac actul original ce trebuie sa fac avind in vedere ca sint in afara tari e urgent
Contactati un avocat, n-am habar ce anume doreste omul sa semnati, nu stiu, nu cunosc. POate fi o renuntare la drept, o amanare de termen, nu stiu, nu cunosc, nu am habar. Contactati pe cineva caruia sa-i trimiteti actul, sa se uite pe el si sa va dea un sfat despre ce inseamna actul, ce efecte are etc.
mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract eren eren anul trecut pe data de 27 otombrie am facut un antecontract cu mostenitorul casei.i-am dat avans jumatate din suma.mostenitorul trebuia sa faca actele necesare ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare MMariaS MMariaS Este valabila o promisiune de vanzare imobiliara sub semnatura privata si in prezenta unui avocat ?Sunt intr-un proces de revendicare teren ,apelul l-am ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare- cumparare MADALINAOPREA2000 MADALINAOPREA2000 In noiembrie 2014 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare imobil cu teren cu plata unui avans pentru a-si putea perfecta actele in decurs de ... (vezi toată discuția)