avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare salariat - imposibilitate loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare salariat - imposibilitate loc de munca

Buna ziua,
In urma unei Hotarari judecatoresti definitive dar nu si irevocabile, s-a dispus reintegrarea angajatului pe pozitia avuta anterior concedierii. Problema este ca masina pe care o conducea acesta s-a vandut imediat dupa ce a fost el concediat.
Propriu-zis el reincepe activitatea dar nu mai are pe ce sa lucreze . Cum il putem astfel reintegra ? Suntem obligati sa-i platim salariile restante daca inca se judeca dosarul ? ce facem daca castigam apelul si i-am platit si salariile restante ?
Intre timp se va judeca si apelul nostru pt ca Hotararea nu este irevocabila ci doar definitiva.
va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 5 Octombrie 2015
Reintegrarea pe acelas post este posibila numai daca se reinfiinteaza acel post, dar daca nu exista acea masina pe care sa lucreze nu vad cum poate sa-si indeplineasca atributiile de serviciu.

In acst caz, opinia mea este ca, puteti sa-i oferiti un post echivalent cu postul desfiintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in societate mrac mrac Buna ziua, Lucrez la o firma de paza si ma confrunt cu urmatoarea situatie: - unui salariat i s-a desfiintat postul nelegal; acesta a dat societatea in ... (vezi toată discuția)
Reintegrare post efectiv desfiintat trandafir5 trandafir5 buna ziua, am fost eliberat din functia publica in urma reducerii unor posturi conf.oug 77/2013 pe baza unui criteriu stabilit de comitetul director,iar ... (vezi toată discuția)
Reintegrare pe post in urma unei sentinte civile definitive cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez corect ptr. o reintegrare pe post a unui angajat care a fost concediar si castigat in instanta ... (vezi toată discuția)