avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma poate evacua??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma poate evacua??

Buna ziua. Sunt in proces de partaj de aproape doi ani. Problema este ca sotul meu care a parasit domiciliul, introducand actiune de divort, acum in timpul procesului de partaj a introdus actiune pentru ordonanta prezidentiala de evacuare. Casa este pe numele lui, dar el a fost cel care a parasit domiciliul. Ce e de facut? Se poate face evacuarea pana la definitivarea partajului?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 17:29, 17 Iulie 2009
Aceea casa fiind un bun comun al sotilor si faptul ca sotul a parasit domiciliul inainte de divort sunt atu-uri care va ajuta in actiunea de evacuare. Eu cred ca aceasta actiune va fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare bunuri infoadrian infoadrian Buna ziua, Va rog foarte mult sa imi dati o solutie la o problema care o am. In prezent sunt intr-o actiune de divort intentata de mine sotiei. Detinem un ... (vezi toată discuția)
Evacuare zeciualex zeciualex pot sa cer evacuare fostei sotii daca ea a introdus actiune de partaj pe casa mea dobandita inainte de casatorie? (vezi toată discuția)
Divort,drepturi,obligatii tundyuta tundyuta Buna ziua.Am si eu o intrebare pt fratele meu care e in divort,a ramas cu un copil in grija pana se finalizeaza si sa speram ca va ramane la el,caci cea care ... (vezi toată discuția)