Doresc sa stiu daca este legala utilizarea reportofonului in cadrul sedintei generale a asociatiei de proprietari a unui bloc, scopul fiind utilizarea inregistrarii pentru a completa si detalia procesul verbal de sedinta.
Care e temeiul legal care permite sau interzice folosirea acestuia.
salut
,in asociatia noastra de proprietari,cand se organizeaza o AG
dupa( ce ne strangem un numar decengt de proprietari (dar nu asteptam 10 ore sa vina)
presedintele citeste ordinea de zi ,dupa care semnezi,nu face el pe moment ordinea de zi cum vrea muschi lui.
dar cand se aduna cex acolo poate sa vina cu propuneri care le trece in ordinea de zi ,si daca AG le aproba atunci sant valabile.si eu cred ca e corect asa cum se procedeaza la noi
Nu vad de ce sa nu poata fi inregistrata sedinta. Conditia necesara si suficienta ar fi obtinerea in prealabil a acordului majoritatii prezente. Eu chiar as zice ca inregistrarile sunt absolut binevenite, chiar si in scopul redarii cat mai exacte a momentelor importante in cuprinsul procesului verbal. As incuraja initiativa cu atat mai mult cu cat astfel, ulterior, nu s-ar putea interpreta continutul proceselor verbale, dat fiind faptul ca aceste inregistrari ar putea fi pastrate.