avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de ipoteca rang I
Discuție deschisă în Executare silită

contract de ipoteca rang I

Buna ziua,
Intampin o problema din care nu stiu daca este scapare.
In luna mai am postat un subiect referitor la drepturile de mostenire ale fratilor. Luni 13.07.09 sora mea a decedat. Tot luni am aflat ca in 2006 parintii mei au facut un contract de ipoteca rangul I, convinsi de sora mea pentru o anumita familie. Contractul este pe o durata de 25 de ani, suma de 45000 de Euro. Contractul este semnat de ambii parinti. Tatal meu a decedat in decembrie 2007. Mama imi spune ca persoanele respective i-au spus ca, contractul este pe 9 luni dupa care vor schimba ipoteca, si ca este doar pentru suma de 20000 Euro.
Ce ma fac acum oameni buni, aia nu isi platesc ratele, ramanem pe drumuri. (personal nu am stiut nimic pana acum cateva zile, am fost acum 2 zile si am scos o copie dupa contract pentru ca nu le-au lasat alor mei nimic).
Va multumesc anticipat pentru orice sfat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2009
maryus777, utilizator
Cel mai recent răspuns: maryus777 , utilizator 14:24, 18 Iulie 2009
Pai tipul nu mai locuieste in Iasi, locuieste in Santa Mare, Botosani, cred ca are un magazin, un Fiat Ducato si o casa, eu zic ca are cu ce sa plateasca.
Mai jos am gasit cateva informatii:
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iulie 2009
maryus777, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate obliga banca sa platesc? ron_ada ron_ada Sotul meu aveau un credit la o banca. A murit. Polita nu acopera cauza si banca m-a anuntat ca trebuie sa platesc rata in continuare. Daca nu platesc se ... (vezi toată discuția)
Decesul imprumutatului unui credit bancar ipotecar, ce se intampla cu creditul Nonynel Nonynel Speta este urmatoarea: A decedat o persoana care avea de achitat un credit bancar de nevoi personale garantat cu o ipoteca asupra unui imobil apartinand ... (vezi toată discuția)