avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare act de adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare act de adjudecare

am cumparat un ap ,la licitatie de la un lichidator judiciar,asociatia de proprietari vrea sa anuleze actul de adjudecare pe motiv ca nu au fost anuntati sa se inscrie la masa credala..este posibil??
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:50, 20 Octombrie 2015
Nu au nicio șansă dacă nu erau înscriși la masa credală. Nu au calitate procesuală, în primul rând.

Ei ar fi trebuit să își înscrie privilegiul în Cf și apoi să se înscrie la masa credală.

Dacă insolvența este pe Legea 85/2006, sunt decăzuți din termen.
Dacă este pe legea 85/2014 încă se pot înscrie, dar intră în procedură din faza în care aceasta se află acum, implicit nu pot ataca actele făcute până la acel moment.

Și nu, nu îi puteți face plângere penală, nu este un abuz. Nici măcar unul civil, abuz de drept, nu este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament executat - datorii asociatie dtztz dtztz Buna seara. Am actul adjudecatar de azi. Executorul are un termen de 15zile pana sa inceapa sa faca plati pt partile aflate la masa credala. O banca a initiat ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante de la un membru al asociatiei, persoana juridica aflata in insolventa alinbara alinbara Buna seara! Un membru al asociatiei de propietari as fost dat in judecata pentru recuperarea restantelor la intretinere. Membrul este persoana juridica, ... (vezi toată discuția)
Datorii ramase de fostul proprietar dupa executare noidoi2_tibiram noidoi2_tibiram Buna ziua. Am cumparat o locuinta care a fost scoasa la executare si am constatat dupa ce am platit acest buna ca sunt datorii la utilitati pe numele fostului ... (vezi toată discuția)