Buna ziua,
Ma intereseaza daca, in caz de proces pe parte de partaj si investitie in locuinta care nu este pe numele meu sau al barbatului cu care am trait 7 ani de zile (2008-2015), intru in una din legile concubinajului.
Mai exact am trait 7 ani cu acest barbat in casa tatalui meu unde am investit amandoi,pastrand bonurile si facturile (o parte pe numele meu o parte pe numele lui), iar in urma despartirii el doreste sa ma dea in judecata invocand faptul ca doar el a investit si muncit in acea casa, cerand prin instanta o suma foarte mare de bani. Totodata in urma plecarii lui a luat toate bunurile din casa si mai vrea si bani.
Am priceput asta. E normal, si dv. doriti ca el sa renunte la pretentiile absurde. Ok, plecati de aici.
Sa-l intrebati referitor la furtul de bunuri daca va despagubeste, ok?
Doamna, privind de pe margine, de unde de regula se vede mai bine - stiti vorba aceea cu nevazutul padurii din cauza copacilor - mie totul mi se pare un bluff. El, daca ati convietuit timp de 7 ani, va cunoaste, stie ca va panicati, ca probabil evitati starile de conflict preferand sa pierdeti si va santajeaza. Pentru ce sa va dea in judecata? Ce sa faca instanta, sa numere?; o chitanta mie, una tie, tragem linie si adunam, rezulta o diferenta de 50 de lei.
De dat in judecata va poate da orice ati face, accesul la justitie este un drept constitutional, eu daca vreau pot revendica Casa Scanteii. Dar asta nu inseamna ca o pot si obtine.
Eu zic sa incercati sa va linistiti, nu trageti cu tunul in vrabii. Asteptati sa faca prima miscare si atunci va adresati unui avocat.
Ce drepturi am?
iuliana0025
buna ziua!
va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la situatia in care ma aflu si anume as vrea sa stiu ce drepturi am la casa in care am ... (vezi toată discuția)