avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refacere cale acces deteriorata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refacere cale acces deteriorata

Buna ziua.
As dori si eu sa stiu daca exista vreo modalitate legala prin care putem obliga un constructor (PFA) de case sa refaca drumul pe care l-a deteriorat. Mentionez faptul ca initial drumul a fost pietruit de noi (3 vecini), iar datorita faptului ca a intrat cu utilaje, a sapat fundatii pentru inca 5 case, a sapat santuri pentru utilitati si nu a pus piatra in urma acestor interventii drumul se prezinta ca o mocirla. Cum putem actiona impotriva lui?
Eu n-as trimite oamenii in instanta, inainte de asta parca as notifica acel proprietar, as bate apoi niste pari cu anunturi referitor la lucrarea de mantuiala facuta, sa vedem cine cumpara. Apoi i-as face adrese la primarie, la ISC, sa verifice daca asa trebuia lasat drumul sau trebuie adus la starea initiala.
Si daca nu merge si nu merge cu binisorul, mergeti si in instanta, insa ma astept sa vrea el sa va intelegeti.
Parerea mea e sa contactati un avocat sa va asiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum privat! opelrek opelrek Buna ziua! Am un teren pe care am construit o casa. Eu sunt ultima parcela de pe acea latura a cartierului. Peste drum exista teren extravilan arabil. Noi, ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie NegoitaMircea NegoitaMircea Am constatat dupa circa 2 ani ca primaria a sapat un sant de-a lungul terenului pe care il detin, teren cu cadastru realizat si intabulat. Motivul invocat a ... (vezi toată discuția)
Asfaltare drum privat cu drept de acces Cornelvi Cornelvi Salut. Am nevoie de ajutor, pentru a solutiona o nelamurire legat de un drum privat la care avem drept de acces din partea proprietarului ... (vezi toată discuția)