avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sulte nesolicitate, prescriere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sulte nesolicitate, prescriere

La data de 1 decembrie 2010 se emite hotararea judecatoreasca in dosar de partaj cu stabilirea unor sulte datorate. Beneficiarii sultelor nu ataca hotararea in nici un fel si nici nu solicita sultele, deci nu se executa silit creantele. La ce data s-a prescris dreptul de a cere aceste sulte ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:33, 23 Octombrie 2015
In cazul in care nu sunt prescrise sultele si vreau sa fac prima carte funciara si intabularea nu se mentioneaza in ea sumele respective ca datorii ?
Vorbim despre doua variante de prescriere in 2014... nu inteleg, ne dati date de prescriere si ele nu sunt reale? Facem teste?
Daca discutam ca sunt prescrise in 2014... cum sa nu fie prescrise?
noi aici ne dam cu parerile pe forum, daca doriti un sfat concret, la obiect, mergeti la un jurist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere sulta gigel65 gigel65 Daca in hotararea judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila scrie ca am de achitat niste sulte fara a se specifica cum sa se plateasca ele in timp si ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plata sulta dupa partaj tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am o nelamurire in legatura cu plata sultei.Dupa un proces de partaj,in care s-au impartit bunuri mobile si un bun imobil, a ramas hotararea ... (vezi toată discuția)
Partaj cu achitarea sultei dupa 3 ani elenadar elenadar In mai 2014 sunt 3 ani de la hotararea definitiva a partajului in care este de platit sulta.Dupa expirarea perioadei de 3 ani pot vinde apartamentul fara a ... (vezi toată discuția)