avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

Buna ziua !
Zilele trecute am primit o comunicare in care mi se solicita un raspuns la intampinare. Comunicarea vine cu o nota - Cu un exemplar intampinare si inscrisuri anexate acesteia.
Am si eu o intrebare :
Cum formulez acest raspuns ?
Nu am avocat si nici nu cunosc procedura .
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:48, 26 Octombrie 2015
Va trebui sa raspundeti celor aratate in intampinare de catre parat.

... daca nici nu cunoasteti procedura si nici nu aveti avocat... nu e bine!
Am gasit o cerere de intampinare,un model mai exact,dar nu stiu cat este de bun. Aveti cumva o recomandare unde pot gasi un tip de intampinare bun ?
Mentionez ca am calitatea de "Petent" in acest dosar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
User13, utilizator
DVS nu tb sa formulati intampinare ci raspuns la intampinare(Deci modelul gasit pe net nu va ajuta cu nimic) MAI MULT DECAT ATAT ,,MODELELE''de pe net sunt pur orientative.Daca nu va angajati av sansele dvs scad considerabil,dvs tb sa apreciati care este miza litigiului daca ,,economia""facuta cu neplata unui onorariu avocatial pt reprezentare sau pt o consultatie merita.Incercati sa aduceti argumente la cele invocate de partea adversa prin intampinare.
Da,am ajuns la concluzia ca merita sa fac o investitie..nu stiu cat o sa ma coste exact,dar voi incerca maine sa vorbesc cu un avocat si sper sa gasesc pe cineva ingaduitor !
Am cum sa ma folosesc cu argumente de ce a fost invocat,pentru ca datele nu corespund cu realitatea ,dar mai am o intrebare :
La sfarsitul procesului,exista posibilitatea de a fi despagubit pentru cheltuielile suportate ?
Despăgubiri nu puteţi obţine. Dacă veţi câştiga procesul, partea potrivnică va fi obligată, la cererea dvs., să plătească cheltuielile de judecată pe care veţi dovedi că le-aţi efectuat.

Alte discuții în legătură

Recurs la o cerere de renuntare la falimentul unui srlr iarina_73 iarina_73 Buna seara! As avea o intrebare. Am facut o cerere de renuntare la o actiune de CERERE DESCHIDERE FALIMENT IMPOTRIVA UNEI SOCIETATI COMERCIALE. Azi mi-a ... (vezi toată discuția)
Proces civil impotriva unei societati comerciale mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua. Daca ma puteti ajuta in a ma lamuri in privinta unor aspecte, v as fi foarte recunoscatoare. Intampin urmatoarea problema cu o clienta, mobilier ... (vezi toată discuția)
Am dat in judecata pentru recuperarea taxei de mediu 2013 si am pierdut procesul razvy_mrc razvy_mrc Buna ziua, In luna august a anului 2013 am inmatriculat un autoturism si am platit o taxa de 4362 ron, am dat dosarul unei doamne avocate care mi-a zis ca voi ... (vezi toată discuția)