Buna ziua !
Zilele trecute am primit o comunicare in care mi se solicita un raspuns la intampinare. Comunicarea vine cu o nota - Cu un exemplar intampinare si inscrisuri anexate acesteia.
Am si eu o intrebare :
Cum formulez acest raspuns ?
Nu am avocat si nici nu cunosc procedura .
Am gasit o cerere de intampinare,un model mai exact,dar nu stiu cat este de bun. Aveti cumva o recomandare unde pot gasi un tip de intampinare bun ?
Mentionez ca am calitatea de "Petent" in acest dosar.
DVS nu tb sa formulati intampinare ci raspuns la intampinare(Deci modelul gasit pe net nu va ajuta cu nimic) MAI MULT DECAT ATAT ,,MODELELE''de pe net sunt pur orientative.Daca nu va angajati av sansele dvs scad considerabil,dvs tb sa apreciati care este miza litigiului daca ,,economia""facuta cu neplata unui onorariu avocatial pt reprezentare sau pt o consultatie merita.Incercati sa aduceti argumente la cele invocate de partea adversa prin intampinare.
Da,am ajuns la concluzia ca merita sa fac o investitie..nu stiu cat o sa ma coste exact,dar voi incerca maine sa vorbesc cu un avocat si sper sa gasesc pe cineva ingaduitor !
Am cum sa ma folosesc cu argumente de ce a fost invocat,pentru ca datele nu corespund cu realitatea ,dar mai am o intrebare :
La sfarsitul procesului,exista posibilitatea de a fi despagubit pentru cheltuielile suportate ?
Despăgubiri nu puteţi obţine. Dacă veţi câştiga procesul, partea potrivnică va fi obligată, la cererea dvs., să plătească cheltuielile de judecată pe care veţi dovedi că le-aţi efectuat.