avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la intampinare

Buna ziua !
Zilele trecute am primit o comunicare in care mi se solicita un raspuns la intampinare. Comunicarea vine cu o nota - Cu un exemplar intampinare si inscrisuri anexate acesteia.
Am si eu o intrebare :
Cum formulez acest raspuns ?
Nu am avocat si nici nu cunosc procedura .
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:48, 26 Octombrie 2015
Am incadrat la despagubire acea parte de judecata,multumesc pentru raspunsuri,o zi buna !
Nu exista notiunea de despagubire ptr. proces, daca ati castigat procesul puteti cere cheltuieli de judecata conform art.453 Noul Cod.Proc.Civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la o cerere de renuntare la falimentul unui srlr iarina_73 iarina_73 Buna seara! As avea o intrebare. Am facut o cerere de renuntare la o actiune de CERERE DESCHIDERE FALIMENT IMPOTRIVA UNEI SOCIETATI COMERCIALE. Azi mi-a ... (vezi toată discuția)
Proces civil impotriva unei societati comerciale mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua. Daca ma puteti ajuta in a ma lamuri in privinta unor aspecte, v as fi foarte recunoscatoare. Intampin urmatoarea problema cu o clienta, mobilier ... (vezi toată discuția)
Am dat in judecata pentru recuperarea taxei de mediu 2013 si am pierdut procesul razvy_mrc razvy_mrc Buna ziua, In luna august a anului 2013 am inmatriculat un autoturism si am platit o taxa de 4362 ron, am dat dosarul unei doamne avocate care mi-a zis ca voi ... (vezi toată discuția)