Buna ziua , deschid si eu acest subiect manat de o situatie concreta , in care salariatii unei mici intreprinderi care is desfasoara activitatea in domeniul industriei usoare - confectii primesc un salariu de 200 - 400 lei net lunar cu motivatia neindeplinirii normelor.
Este deci obligatoriu "salariul minim obligatoriu " ?
As dori de asemenea sa stiu daca exista anumite norme in ceea ce priveste normarea muncii , pe diferite domenii de activitate , sau stabilirea normelor este la indemana angajatorului , si astfel in jungla economica romaneasca angajatul isi pierde practic orice drept.
Fac specificarea ca este vorba de o firma mica , cu un numar redus de personal ( pana in 40 persoane).
Va multumesc !
Cu respect ,
PracticMan ;)
Se poate spune ca e mai proftabil sa iei somaj care e 540 lei/ luna si intre timp sa cauti totusi altceva de munca, dar depinde de situatia fiecaruia, cateodata deciziile nu sunt asa usoare cum par din afara.
Eu insist sa incercati o sesizare la ITM, ati primit ceva fluturasi sau ati semnat state de plata ca sa vedeti daca sunetti pontati exact cat timp lucrati?
Nu am specificat de la inceput , dar , din fericire , nu este vorba despre mine in acest caz.
Incerc doar sa ajut o persoana disperata , strangand niste informatii la care ea n-ar avea acces .
Dumneavoastra mi le-ati furnizat si pentru asta va multumesc !
Nu stiu daca va avea curajul sa faca acea sesizare dar o sa-i transmit.