buna seara va rog sami dati un raspuns in 1995 frati mei au renutat la casa in favoare mea la notar actele casei nu le mai am cu certificatul de mostenitor as putea sa obtin buletin de indetitate si membrii familieii ? astept raspuns va multumesc
Nu in 1995 nu am fost la notar ptr.semnarea actelor ptr.V.C a venit o firma imobiliara cu actualul propietar si am semnat niste documente dar precizez ca nu am fost la notariat la notariat am fos inpreuna cu fratii mei ptr. a renuta la mostenire in favoare mea referitor la cadastru si intabulare nu am avut Va multumesc
În actele oficiale sunteți proprietar, dvs sunteți recunoscut ca proprietar de restul lumii. Numai dvs și cumpărătorul știți ca ati vândut.
Cumpărătorul ca sa i se recunoască aceasta calitate de proprietar, ar trebui sa va acționeze în instanță ca hot ce se va pronunţa sa tina loc de act de vânzare cumpărare și în baza ei, cumpărătorul sa și-o intabuleze.
Practic e o portiță sa va faceți buletin acolo. Corect însă e sa va faceți buletin acolo unde locuiți de fapt sau măcar viza de flotant ca sa știe cei care v-ar cauta ( banca de ex :)) unde sa va găsească.
De curind am aflat ca arfii dat casa pe numele baiatului sau actele care am avut nevoie am prcizat adresa actuala si o ultima intrbare in legatura cu casa de curid am fost la arhiva camerea notarilor si am solicitat un exenplar de crtificat de mostenitor din 1995 si intrebarea actualul propietar nu ar trebuii sa fie atasat contractul de V.C la certificatul de mostenitor ? Va multumesc.
Anexa nr. 24
petreica
Buna ziua ma numesc andrei marian si va rog sami datii un raspuns in 1987-1988 parintii mei au decedat find au lasat in urma o casa noi find 3 fratii in ... (vezi toată discuția)