avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate provizorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate provizorie

buna seara va rog sami dati un raspuns in 1995 frati mei au renutat la casa in favoare mea la notar actele casei nu le mai am cu certificatul de mostenitor as putea sa obtin buletin de indetitate si membrii familieii ? astept raspuns va multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
petreica, utilizator
Cel mai recent răspuns: petreica , utilizator 06:28, 21 Noiembrie 2015
Acum am inteles perfect Va multumesc si va doresc toate cele bune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa vinduta din 1995 mostenire fara act autentic petreica petreica Buna ziua va rog sami dati un raspuns sintem 3 fratii in 1995 am decis sa vindem ecasa parinteasca si sa inpartim banii am fost la notar si fratii au renutat ... (vezi toată discuția)
De unde pot face rost de acest act? simoneangel simoneangel Am nevoie sa fac rost de un certificat de mostenitor care e pe numele meu si al surorii mele... unchiul nostru are un exemplar original pe care refuza sa ni-l ... (vezi toată discuția)
Anexa nr. 24 petreica petreica Buna ziua ma numesc andrei marian si va rog sami datii un raspuns in 1987-1988 parintii mei au decedat find au lasat in urma o casa noi find 3 fratii in ... (vezi toată discuția)