avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la apel

Buna seara. O sa primesc o procura de la fostul sot sa renuntam la termenul de apel. Daca ma duc cu procura si cu cererea mea ca renunt la apel imi vor da pe loc dovada divortului definitiv? Am nevoie urgenta de renuntarea la apel chiar daca dureaza doar o luna. Am inteles ca la anumite judecatorii te taragane asa de drag. Trebuie sa insist? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Selena1 , utilizator 14:40, 18 Noiembrie 2015
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara olyoly37 olyoly37 BUNA ZIUA.MA NUMESC RUSU OLGA SI AM INCHEIAT UN DIVORT CU MINOR IN URMA CARUIA COPILUL MI-A FOST INCREDINTAT MIE,URMAND CA PENSIA SA FIE PLATITA INCEPAND DE LA ... (vezi toată discuția)
Divort ONU EMIL ONU EMIL Daca eu am intentat divort cu partaj voluntar care a fost acceptat acum 3 luni urmand sa vina pronuntarea acasa mai pot face ceva pentru a ma pune in sit. ... (vezi toată discuția)
Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)