avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie imobil unui minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie imobil unui minor

As dori sa donez un imobil nepotului meu minor (14 ani). Este posibil? Ce formalitati trebuie indeplinite? Are parintii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:52, 20 Noiembrie 2015
De ce sa ii lasati nepotului??, ca tot in familia lui s-ar duce la decesul vostru... nu inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare - cumparare imobil catre minori auriciu auriciu Buna ziua, Parintii mei proprietari a doua apartamente vor sa faca act de vanzare - cumparare nepotilor lor ( copii mei ) in varsta de 3 ani respectiv 9 ani. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa donez o casa gabriela06072002 gabriela06072002 Oscilez intre a intocmi un act de vanzare-cumparare pt un imobil sau sa-l donez fiicei mele, pentru a nu putea fi atacata cererea de succesiune. Din cate ... (vezi toată discuția)
Transcriere apartament emanuellen emanuellen Buna ziua,am 57 ani si un apartament de 4 camere,as dorii sa donez copiilor sau sa scriu pe numele lor.Va rog sa-mi spuneti care ar fii modalitatea cea mai ... (vezi toată discuția)