avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Folosirea telefonului mobil in timpul serviciului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Folosirea telefonului mobil in timpul serviciului

Buna Ziua!
As dori sa pun in discutie urmatoarea problema:
-LA o anumita firma (nu dam nume ) li se cere an gajatilor ca pe timpul serviciului,sa nu foloseasca telefonul mobil(se interzice categoric acest lucru).

*Este acesta un fapt cu suport legal sau nu?
*Oare nu se incalca niste drepturi ale cetateanului ca individ (ex:drept la informare sau dreptul la urgente :medicale,pompieri,politie)
*Nu se incalca drepturile omului?
?????...........................
Cel mai recent răspuns: victor0744 , utilizator 00:56, 25 Iulie 2009
Multumesc tuturor pentru amabilitatea de a raspunde.INCHIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz activare echipament receptionare emisiuni tv PaunFD PaunFD Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi-am achizitionat din piata, un al doilea receptor STB, IPTV care a fost folosit de catre un alt client pentru vizionarea ... (vezi toată discuția)
Telefonul mobil yam36 yam36 Buna ziua,lucrez la o fabrica in anglia in domeniu alimentar,menegerul nostru vrea sa ne interzica purtarea telefonului mobil asupra noastra in timpul ... (vezi toată discuția)
Confiscare telefon in timpul pauzei. Dan GR Dan GR Buna ziua / seara. Acum cateva zile in urma a avut loc un caz, care dupa parerea mea nu este in regula. In timpul pauzei , repet , in timp:ul pauzei un ... (vezi toată discuția)