avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Și cum a ieșit testul ADN?
Sper că întrebaţi din pură curiozitate dle. avocat.
Este adevărat că o concluzie de confirmare a paternitării (care se formulează intotdeauna prin calcularea unei probabilităti) ar rezolva dosarul ... penal (!) mai repede decat şi-ar fi imaginat poliţistii care s-au trezit cu el pe masa.
Dar mie mi se pare că ei n-ar fi avut de treabă dacă protecţia copilului nu le-ar fi aruncat pisica peste gard.
N-aş vrea să folosesc eu toate ...verbele (impotriva protectiei copilului) inainte ca domnul utilizator roman85 să folosească ...toate cuvintele.
Dle.
elev roman85 (aşa scrie în profilul dvs. de utilizator!) dacă aveţi de rezolvat vreo speţă de
şcoală, nu încercaţi s-o rezolvaţi sub titluri de tabloid care ar putea să lase impresia de descurajare a actelor voluntare de recunoaştere a paternităţii.
Daca discutăm despre viaţa dvs. si a copilului dvs. atunci vă rog povestiţi cu TOATE amanuntele. Dacă nu puteti da toate amănuntele, atunci intrati intr-un birou de avocat.
Trebuie să înţelegeţi însă că modul în care dvs. ...tăceţi ori daţi răspunsuri în doi peri când vi se adresează întrebări la obiect, ridică semne de întrebare. Altminteri aş fi ridicat eu un semn de întrebare cât un stâlp de telegraf împotriva acelora care ... în loc să-şi aducă aminte de obiectivul major al statului, în calitate de protector al drepturilor copilului ...lasă câteodată împresia că leagănă pe cine nu trebuie...
Lămuriti-mă CUM, în ce context a ajuns protecţia copilului s-o cheme pe mamă să ...lămurească situaţia. Dacă există certificatul de naştere al copilului cu filiaţia stabilită faţă de tată, acesta este destul de lămuritor şi nu se mai "lămureşte" prin scierea unei negaţii ...sprijind te miri ce birou ca să nu cadă, ci printr-o acţiune în justiţie. Şi de unde atâta suspiciune dintr-o simplă negaţie? De ce nu au sfătuit mama să formuleze o acţiune în contestarea recunoaşterii de paternitate...dacă erau aşa de ...creduli!?
Dacă recunoaşterea nu corespunde adevărului ea poate fi contestată de orice persoana interesata. Asupra acţiunii în contesatarea recunoaşterii de paternitate se pronuntă INSTANŢA.
Daca mama contestă recunoaşterea, atunci dovada filiaţiei este in sarcina autorului recunoaşterii (a dvs.).