avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare

Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul cadru privind examenul de promovare in clasa a functionarului public? Am 3 ani vechime ca personal contractual si nu demult am devenit functionar public.
Cel mai recent răspuns: ContSters96208 , utilizator 08:31, 29 Iulie 2009
Probabil s-a discutat cu cineva de la Prefectura Botosani... iar acolo vad ca fiecare interpreteaza dupa bunul plac.
Faceti o adresa catre ANFP, Adresa: Strada Smârdan, Nr. 3 (etajele 2,3 si 4),Sector 3, Bucureşti si solicitati lamuriri in acest sens. Eu am avut o situatie asemanatoare si am discutat cu persoana responsabila de aceste promovari la ANFP. Mai mult, m-a intrebat de ce asa tarziu a dat examenul ( la un an de la absolvire)?
Multumesc frumos si o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public rosemary rosemary Buna ziua Sunt angajata in administratie publica din 2007, in functia de referent gradul III (casier) pe studii medii, si anul acesta am absolvit Facultatea ... (vezi toată discuția)
Raport final promovare in clasa klaudia772001 klaudia772001 Conform ordinului 10280/2008 se trimite ANFP-ului raportul final al examenului de promovare in clasa a functionarului public in original. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa carmen67 carmen67 Un angajat la serviciul Evidenta populatiei poate solicita participarea la examenul de promovare in clasa anexand cererii ca si documente justificative diploma ... (vezi toată discuția)