avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri acordate salariatilor detasati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri acordate salariatilor detasati

Salariatii detasati la o institutie publica, si care beneficiaza de drepturile cele mai favorabile, adica de cele cu care au venit de la S.C.-SRL, beneficiaza de sporuri pentru conditii de munca??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 26 Noiembrie 2015
I se va achita doar salariul .
@ASPA
Intr-o institutie publica salariatului detasat i se va acorda salariul (+ sporuri) prevazut in legea salarizarii. Institutia nu are dreptul sa acorde salarii mai mari. Atentie la Curtea de Conturi.
Florin Cioca a scris:

@ASPA
Intr-o institutie publica salariatului detasat i se va acorda salariul (+ sporuri) prevazut in legea salarizarii. Institutia nu are dreptul sa acorde salarii mai mari. Atentie la Curtea de Conturi.

Corect, foarte corect, si atunci daca salariatul care vine de la S.C. la o institutie publica unde un salariu maxim pentru un salariat propriu este de aprox.2600, dar vine cu un salariu de 9500 lei, atentie 9.500 lei, si mai vrea si spor pentru conditii de munca, eu de la resurse umane, ce pot face?
Buna ziua,
Dvs ii acordati salariul prevazut in grila. Puteti prelua prin detasare un alt salariat de la o alta societate cu un salariul cel mult egal cu cel pe care il oferiti dvs.
Aveti perfecta dreptate, suntem intr-o institutie publica, si atunci cand i-mi exprim punctul de vedere , normal, in domeniul meu, resurse umane, mi se spune sa plec acasa.Este normal asa???
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Detasarea-drepturi salariale teomir_tgv teomir_tgv Buna ziua!Am si eu o mare nelamurire: Sunt inspector resurse umane la un Serviciu public de gospodarie comunala.Incepand cu data de 05.01.2009 a fost ... (vezi toată discuția)
Despre detasarea angajatului, sporuri si avantaje Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! De curand am fost detasat de la o institutie de stat la alta instituie de stat, mai exact la un nivel superior. Am citit \"legea detasarii\", am ... (vezi toată discuția)