avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri acordate salariatilor detasati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri acordate salariatilor detasati

Salariatii detasati la o institutie publica, si care beneficiaza de drepturile cele mai favorabile, adica de cele cu care au venit de la S.C.-SRL, beneficiaza de sporuri pentru conditii de munca??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 26 Noiembrie 2015
Nu este corect sa vi sa spuna sa plecati acasa , daca nu exista o decizie de incetare a c.i.m.

Aveti dreptate, pentru faptul ca nu vreau sa se incalce legea, de mai multe ori am fost ,,invitata'' sa parasesc institutia, se numeste cumva abuz de putere?
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Poate fi denumita "abuz de putere", o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea-drepturi salariale teomir_tgv teomir_tgv Buna ziua!Am si eu o mare nelamurire: Sunt inspector resurse umane la un Serviciu public de gospodarie comunala.Incepand cu data de 05.01.2009 a fost ... (vezi toată discuția)
Despre detasarea angajatului, sporuri si avantaje Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! De curand am fost detasat de la o institutie de stat la alta instituie de stat, mai exact la un nivel superior. Am citit \"legea detasarii\", am ... (vezi toată discuția)