Buna ziua,
Am un apartament intr-un bloc de 6 proprietari (apartamente), fara asociatie de proprietari constituita. Apartamentul meu e situat la ultimul etaj (2) si este afectat de deteriorarea acoperisului, mai concret, imi ploua in casa prin mai multe locuri, de vreo doi-trei ani. Nu reusesc sa ajung la un acord cu ceilalti vecini in privinta reparatiei acoperisului. Practic, niciunul nu zice nu, dar nimeni nu are bani disponibili pentru asta si toti se fac ca ploua. Si chiar ploua. As vrea sa repar pe banii mei jumatatea de acoperis care ma afecteaza direct (sunt 2 apartamente pe etaj) dar as vrea sa fac in asa fel incat sa imi pot recupera o parte din bani de la ceilalti doi proprietari care stau pe aceeasi parte cu mine, podul fiind proprietate comuna. Plecand de la premisa ca niciunul dintre cei doi nu vrea sa semneze vreun act si cu greu ii pot prinde sa stau de vorba cu ei, care sunt pasii de urmat ca sa fiu acoperit din punct de vedere legal in momentul cand voi cere sa mi se plateasca doua treimi din costul reparatiei?
Multumesc,
Razvan Anghelescu
buna ziua. va mirati degeaba. se cumpara foarte bine fara sa se stie tot ce invocati dvs pentru ca oamenii sunt de buna credinta. cand se strica ceva, se trezesc ca sunt singuri in fata problemelor. si au am reparat singura acoperisul imobilului cu 3 proprietari si fara asociatie de proprietari. ceilalti 2 au promis ca vor plati si nu au latit nimic, reparatia a necesitat chiar sa fac un credit la care platesc in continuare.
Acoperis sarpanta
Edu13
Buna ziua. Acum 10 ani sora mea a cumparat un apartament la etajul 4, prevazut cu sarpanta construita de fostul proprietar impreuna cu vecinul de langa. Nu ... (vezi toată discuția)