Buna. Ce trebuie sa fac?Eu sunt student si sunt disperat de acesta situatie. Cind am fost si am cumparat ceva de la magazinul din camin vanzatoarea ca rest mi-a dat o bancnota de 1 leu care era putin arsa la capat. Bancnota mie mi sa parut falsa deoarece eu imi aduc aminte ca nu tin minte sa vazut linia de securitate de la mijlocul bancnotei care trebu sa o vad.Eu am pus bancnota arsa in buzunar. Apoi tot in acesta zi eu am fost la niste prieteni si lor le trebuia sa cumpere ceva de la magazin si eu fara sa-mi dau seama la acel moment am dat sa cumpere si cu aceasta bancnota arsa putin. Ce poate sa se intimple si la ce sa ma astept in situatia asta? Eu nu am vrut si nu am avut in ghind sa dau o bancnota falsa si sa mint pe cineva.Mersi
Germania nazista ca sa destabilizeze Marea Britanie a făcut falsuri pentru bancnote de 5 lire. prin trezoreria germana.
Astfel de chestiuni atrage și implicarea serviciilor secrete.
E adevărat ca la 1 leu e greu de crezut ca ar falsifica cineva dar se poate.
La 1 leu nu prea se uita nimeni atent.
Infractorii de drept comun nu cred ca falsifica banii de 1 leu deoarece sunt greu de distribuit imediat.
Pe viitor dacă mai veți dubii mergeți la banca sa verificați banii pentru a evita tragerea la răspundere penala.
Bancnota stranie
Victoriix
Buna. Ma ajutati si pe mine va rog. Eu am avut o bancnota de 1 leu si mai jos de o petala la florile celea albastre era o pata ca o virgula de culoare verde ... (vezi toată discuția)