avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de celibat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de celibat

Buna ziua. Fiti amabili, unde as putea obtine un certificat de celibat in care sa se indice: "Eliberam prezenta pentru a-i folosi la incheierea casatoriei in strainatate."? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Katerinia , utilizator 10:53, 8 Aprilie 2022
Probabil ca fara a detine anexa 9 din Romania consulatele/ambasadele nu elibereaza adeverinta bilingva. In legislatie nu se prevede asa ceva. Teoretic pe baza adeverintei anexa 9 apostilata, tradusa si legalizata trebuia sa fie admisa ca dovada a celibatului. Asa procedam si noi, deci pe principiul reciprocitatii intre popoarele prietene, trebuia ca si adeverinta dvs. sa fie admisa.
Buna seara. Am fost căsătorită de doua ori in Romania, și după terminarea divorțului am revenit la numele de fată, acum vreau să mă recăsătoresc a treia oară în Germania. Întrebarea mea este in certificatul de celibat o sa fie trecute ambele divorțuri sau doar ultimul divorț? Vă mulțumesc.
Certificat de celibat
Certificat de celibato
La starea civila de la primaria locului de inregistrare a nasterii dvs. Este anexa 9 din HG 64/2011.

Alte discuții în legătură

Casatorie in germania micatalin71 micatalin71 As dori sa imi spuna si mie cineva ce inseamna urmatorii termeni: 1. declaraţia de celibat 2. certificatul de celibat 3. Certificatele de stare civilă ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de stare civila pentru casatorie in strainatate krisszz21 krisszz21 Adeverinţa de stare civilă pentru casatorie in strainatate este de fapt formularul anexa 9 ? Sau există un alt model pentru casatorie in strainatate? Am ... (vezi toată discuția)