avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime in munca

Unde ma pot adresa pentru eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca inaine de 01.01.2011. Am carte de munca dar nu apar decat modificarile de salariu. Mentionez ca am avut perioade de concediu fara plata si nu le vad mentionate in cartea de munca. Este corect ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: babu2015 , utilizator 10:24, 3 Decembrie 2015
Cei de la Casa de pensii pot sa elibereze adeverinta cu perioadele nelucrate la cerere sau nu sunt obligati?
Pot sa am probleme la cererea de pensionare?

O seara buna!
Casa de pensii nu elibereaza adeverinte cu perioadele nelucrate.

Puteti solicita de la Casa de pensii eliberarea unei adeverinte de stagiu de cotizare incepand cu data de 01.04.2001 si pana in prezent .
Prin verificare, puteti constata perioadele lipsa.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime care se poate lua in considerare? mirusaby mirusaby Buna ziua, unei colege nu i s-a trecut in carnetul de munca cativa ani lucrati , acum cand a observat chestia asta i s-a eliberat de la pensii cred ..o ... (vezi toată discuția)
Astept un raspuns urgent - nu imi pot recupera cartea de munca TATARAN TATARAN de la ITM sau oficiu de pensii mi-au pierdut cartea de munca de o perioada lunga tot merg de la usi la usi fara nici un rezultat firmele unde am lucrat au dat ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă danmihaela85 danmihaela85 Bună ziua, Numele meu este Mihaela și am o întrebare legată de cartea de muncă, în perioada 2007 -2009 am lucrat la o firmă de retail, fiind și ... (vezi toată discuția)