avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata

buna ziua!Am un copil in varsta de 5 ani .La inceputul anului am intentat un proces in urma caruia i s-a stabilit domiciliul la mine si pensie alimentara tatalui.Astazi o prietena de a mea a primit a primit in posta o chemare in judecata pe numele meu , de catre judecatoria Republicii Bulgaria.Sunt chemata in judecata in Republica Bulgaria deoarece tatal doreste sa stabileasca anumite perioade de vizita.Termeneul de raspuns era de o luna(cum pe 25 august a fost emisa hotarararea eu cred ca ar fi trebuit sa raspund pana pe 25 septembrie).Vreau sa stiu ce ar trebui sa fac daca eu nu locuiesc pe adresa aia si daca termenul de raspuns a expirat???
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:38, 4 Decembrie 2015
O întrebare- în cererea de chemare în judecată , care este adresa de comunicare a actelor- din acțiunea respectivă? D-voastră spuneți că nu locuiți la adresa respectivă , atunci instanța de unde a avut respectiva adresă de comunicare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul in lipsa unei parti mira_ela mira_ela Buna! Am fost casatorita de 5 ani,dar nu mai merge intre noi si am decis sa ne despartim.In momentul de fata locuiesc in Londra iar sotul la fel,dar a bagat ... (vezi toată discuția)
Intampinare judecatorie mariapopesc mariapopesc Imi puteti spune daca o intampinare la o chemare in judecata din strainatate se trimite prin posta sau prin judecatoria regionala(un delegat al judecatoriei a ... (vezi toată discuția)
Cum poate dovedi mama ca l-a anuntat pe tata si ca acesta nu a raspuns solicitarii mara2017 mara2017 Parintii au custodie comuna. Minorul locuieste cu mama. Mama ii solicita tatalui sa se implice in activitatea scolara, in activitatile extrascolare, sa mearga ... (vezi toată discuția)