avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare gresita a CIM IN Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare gresita a CIM IN Revisal

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea ,,problema,,
Am constatat relativ recent,solicitand o adeverinta de vechime de la fostul angajator ,ca a efectuat o inregistrare gresita in Revisal,respectiv a inregistrat un Cim expirat cu mult inainte (1995)de a ma reangaja ,cu alt CIM,la acelasi angajator.(1997)
Am reclamat situatuia la fostul angajator,care mi a eliberat a 2 a adeverinta de vechime,sustinand(eronat) in continuare ca singurul contract de munca pe care l am avut este cel inregistrat(gresit) in Revisal,,,ignorand ,, complet Cim ul pe care nu l a inregistrat in Revisal(si care se afla la dosarul meu persona lde angajat:O.Ce e de facut in asemenea situatie?
Pot reclama eu direct la ITM greseala facuta de angajator?
Ce pot face sa obtin o adeverinta de vechime corect completata?
Multumiri anticipate!!!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2015
Aur24k, utilizator
Cel mai recent răspuns: Aur24k , utilizator 11:53, 15 Decembrie 2015
Persoana desemnata cu completarea si transmiterea REVISAL-ului.
Mii de multumiri Freelis!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia angajatului conform revisal-ului arakys arakys Buna ziua! Sunt un om al muncii si doresc sa aflu situatia mea actuala din revisal, data angajarii, motivul incheierii cim-ului cat si vechimea obtinuta la ... (vezi toată discuția)
Documentele eliberalte de angajator necesare dosarului pentru indemnizatie crestere copil sevenx sevenx Buna ziua, In vederea intocmirii dosarului pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului mi s-a spsu ca, printre altele, sunt necesare si ... (vezi toată discuția)
Cim fals sau cum poate fi interpretat Petru52 Petru52 Buna ziua, Va retin atentia relatand pe scurt un “caz”… Angajata la o firma, se inmaneaza CIM perioada determinata ( 15.05.13- 15.08.13),program 8 ... (vezi toată discuția)