nickhost a scris:
MIHAI GRIGORE a scris:
mihaiotto a scris:
am furat portofelul unui coleg de serviciu,care continea suma de 50 ron si un card de salariu.am scos de pe card suma de 240 ron.totul s-a intamplat ieri dimineata.am aflat astazi ca a fost depusa o plangere la politie si in prezent se fac investigatii.mi s-a mai spus ca sunt asteptate la politie fotografiile facute de camerele din incinta bancomatului respectiv.care este pedeapsa pentru acest fapt,in cazul in care nu ma pot intelege cu proprietarul portofelului?va multumesc anticipat.
oK..acum va dau eu un sfat ..politienesc!B-)
Vorbiti cu colegul dvs , explicati-i ce mare greseala ati facut ..motivati orice ...lipsa medicamente parinti , lipsa hrana copil , prostie , lipsa caracter , etc ....inapoiati-i banii si rugati-l ca atunci cand va fi chemat la politie pentru identificare sa spuna ca nu stie cine este in fotografie! Fiindca asa se va intampla...dupa vizionarea casetei video este chemat posesorul cardului (victima furtului , adica colegul dvs) si este intrebat daca stie cine este persoana....in cazul in care nu stie dosarul se va inregistra cu autori necunoscuti si va fi tinut in lucru intr-o baza de date cu fotografii care va fi prezentata oricand se iveste ocazia ! Dupa ce trece termenul legal de prescriptie a faptei dosarul se va clasa!
Este singura dvs sansa!
Uitati de chestia ca merg la politie , recunosc , imi torn cenusa in cap si stau in genunchi....caci nu veti fi iertat ! Singurul care va poate ajuta este colegul dvs ! daca poate trece peste faptul ca ati dat dovada de lipsa celui mai elementar bun simt! Dar nu stau eu sa va educ la varsta dvs!
MULT NOROC!B-)
=========
Parerea mea este ca daca reuseste sa se inteleaga cu proprietarul portofelului, acesta din urma sa recunoasca la politie faptul ca i-a fost facuta o farsa de prost gust si ca nu doreste continuarea anchetei deoarece stia de farsa insa nu era sigur ca i-o facuse colegul respectiv... bla bla "e doar o parere..." Cui pe cui se scoate, insa NU MAI FURA, exista destule feluri de a munci si destui prieteni care sa te ajute in situatii disperate, unii la care nici nu te astepti ..
Din pacate pentru hot chestia cu "farsa" nu tine deoarece pagubitul deja a facut plangere penala la politie!Rezulta din declaratiile dlui Manutza Lunga!:D
Pentru Rodica..ce importanta are daca omul avea notat sau nu PIN-ul ? Din punctul meu de vedere putea sa-l aibe tatuat si pe frunte! Furtul s-a consumat in momentul cand i-a fost sustras portofelul de pe birou!