avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional- nu pot pleca 2 ani de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional- nu pot pleca 2 ani de la locul de munca

Buna seara,
As vrea sa stiu daca este legal un contract aditional care presupune faptul ca nu pot pleca de la locul de munca o anumita perioada de timp, mai precis 2 ani. Mentionez ca nu am facut niciun curs de perfectionare. Angajatorul sustine ca nu vrea sa aiba o fluctuatie printre angajati si ca doreste semnarea unui astfel de act. Daca semnez asa ceva, nu am pot pleca faca a plati penalitati?
Va multumesc mult,
Eric
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:00, 26 Iulie 2009
Ar fi fost interesant daca ar fi pus in CIM si o clauza pentru cazul in care angajatorul concediaza pe salariat inainte de cei 2 ani in care il obliga pe salariat sa lucreze la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca traficanto traficanto Salut. Va rog, daca poate cineva sa ma ajute.In cazul in care semnez un contract de munca in care este o clauza prin care trebuie sa raman la acel loc de munca ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractul de munca marincasg marincasg Firma la care lucrez, m-a pus sa semnez un act aditional la contractul de munca prin care ma obliga la plata unei sume de 2000 euro in cazul in care plec de la ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a ramane la un loc de munca 6 luni cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare: este legal ca un salariat sa fie obligat sa ramana la locul de munca unde a fost angajat (dupa trainig-ul efectuat) timp de 6 luni? ... (vezi toată discuția)