avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instrumentarea unui dosar de cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instrumentarea unui dosar de cercetare penala

sunt partea vatamata intr-un dosar de cercetare penala pentru vatamare si distrugere.Politistul care instrumenteaza dosarul nu este impartial.sunt tratata ca si cum as fi eu inculpatul.ce pot sa fac sa-mi mute dosarul la alt ofiter care sa instrumenteze dosarul?o cerere catre sectia de politie e suficienta si daca da ce trebuie sa contina?va multumesc.
Ati putea formula o plangere impotriva politistului pentru art. 250 C.penal-purtare abuziva.
Dar ati facut plangere impotriva individului cu bata?Cate zile de ingrijiri medicale are baiatul?
Tare am impresia ca sunt lucruri care nu s-au spus.

-nu cu parul doamna,eu ieseam cu drujba si-i taiam

Ce au facut totusi copiii daca a ajuns politistul sa spuna asta? Nu de alta, dar si la noi pe strada sunt niste copii (absolut nevinovati) care la 1-2 noaptea joaca fotball pe strada, injura, arunca cu sticle... de te intrebi pe unde or fi parintii aia.

Buna ziua! Am si eu o nelămurire, am ramasa fara permis de conducere eu detin cat.B ,am condus o autoutilitara si am avut si o remarcă de 2500 kg masa max .stiu imi trebuia categoria E
. Mi.sa întocmit dosar penal . Problema este ca dosarul a stat 8luni la postul de poliție unde mi.sa întocmit dosarul.dupa cele 8 luni am fost chemat pentru declarație, m-am prezentat la care mi-am recunoscut fapta (greșeala) acum dosarul este la parchet unde domnul care mi-a luat declarația a cerut si dansul renunțarea urmăriri penale. Intrebarea mea este conteaza cererea depusă de politai. Si cat dureaza dosarul la parchet? Multumesc frumos!
Daca procurorul va aprecia ca intemeiata propunerea organelor de cercetare penala, va dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare de mita. plangere impotriva procurorului livi976 livi976 Buna ziua! Am fost condamnat pentru luare de mita(fara nicio proba,dar e alta discutie) si va rog sa-mi raspundeti : -parchetul nu trebuia sa intocmesca dosar ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala sau abuz justlegal justlegal Dacă un procuror de judecătorie se pronunță pentru o infracțiune ce tine de competenta tribunalului și pe fond judecătorul hotăraște ... (vezi toată discuția)